Tuesday, March 24, 2015

Watsons Online

Assalammualaikum....


Memang syiok la kan kalau bershopping online..semua pun di hujung jari je...

Tambah-tambah kalau berjantinakan perempuan. Rambang mata sesaja. Itu nak! Ini nak!Mata oh mata. Kenapa sering tergoda. Duniawi semata. Eceh. Lepas tu amik mouse klik kat 'add to cart'. Ko rase??

Tak salahkan membeli-belah ni. Bukannya beli apa pun. Barang keperluan jugak kan. Untuk sendiri, untuk suami, untuk anak, untuk mak, untuk pak, untuk semua lah. Ni shopping kat Watson online ni. Serius seronok beb!! Klik saje. Dah la banyak free item. Dengan diskaun lagi. Boleh collect point lagi. Bole bayar pakai kredit atau debit card lagi. Boleh hantar sampai rumah lagi. Hah.nak apa lagi. Shopping aja lah.

Semua orang mau untung ma!! Takde sape nak rugi. Keluar duit mesti nak yang barang free jugak kan. Nah korang tengok ni



Nampak tak tu senarai 'special offer'?? Banyak kan. Klik je nanti keluar la apa item yang perlu beli untuk dapatkan barang free tu.



Hasil pembelian online gitu. Tapi yang ni pick up sendiri kat store Watson. Boleh pilih la nak pick up kat store yang mana. So, jimat la RM 8 sebab takde charge penghantaran. Yippie. Tapi berat la sikit nak pikul. Hahahaha




Nah..ni semua free item. Sebenarnya barang paling wanted tu la. Mafla Manchester United.
No.no.no. Itu suamiku yang berkeinginan sangat tuh. Dah lama nak sangat. Dulu ada dah Watson buat promo. Tapi sedih dan kuciwanya bila pergi store Watson, staff kat kaunter dia blurr tak tahu pasal promo nih. Bila tanya staff lain rupanya dah habis stok. Kuciwa.

Tapi sekarang dah tak kecewa lagi. Sebab dah dapat pun ha. Harap bergumbira!!! hihihi

Dah macam duta Watson rasanya.
Takdenya Watson lantik. Saja gatal nak tulis pasal Watson Online sebab bagi aku berbaloi berbelanja kat sini. Jadi kita kongsi dengan semua yang belum tahu. Kalau dah tahu, jom sambung shopping lagi. *Pengsan*

Sekian..

Tata titi tutu


2 comments:

  1. syioknya shopping online....seguni duit pon boleh habis :):)

    ReplyDelete
  2. Lpas buat payment trus bileh oergo ambil ke atau kena tggu dy email kita..

    ReplyDelete