Wednesday, March 4, 2015

Terbina Blog Baru

Assalammualaikum...

Lama benar tidak bertemu di laman blog ni...

Adeh...

Rindu kot...

Blog baru..tapi blogger lama..lama pun tak lama sangat la kan..

Blog baru ni wujud atas dasar nak kan url baru je..sebab kalau tukar url kang semua post yang zaman kaduk hilang belaka...Bersemangat ni nak update lagi banyak cerita..

tata titi tutu

sebelum melabuhkan tirai untuk post pertama bagi blog baru ni untuk tahun baru ni..bulan baru ni..
Kita belanja awak gambar sikit..



4 comments:

  1. Wah...dah ada baby. Comelnya ☺☺

    ReplyDelete
  2. la blog baru ke
    patut tk da pic kat tgh tasik tu..
    blog lama dh ttup erk ?

    ReplyDelete